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Efecto de la incorporación de extracto de tamarindo (Tamarindus indica) con actividad antioxidante en la elaboración y funcionalidad de películas biodegradables proteína-almidón
描述: Finally, films were subjected to texture analysis to evaluated their mechanical properties (strength strain (ở), % elongation (ε), the Young's modulus (E) and the relationship (ởłε). A significant difference between formulations (P≤0.05) was observed. It has been reported that low values of δ and E combined with high values of... 学科: Polímeros -- Biodegradación, Frutas análisis, Polifenoles vegetales, Fruit, Polymers -- Biodegradation, and Plant polyphenols 创造者: López Hernández, Luis Humberto 贡献者: Regalado González, Carlos, Ponce Alquicira, Edith, Totosaus Sánchez, Alfonso, and Soriano Santos, Jorge 出版者: Universidad Autónoma Metropolitana Posgrado: Maestria en Biotecnologia 语言: spa Año de publicación: 2010 权: Acceso Abierto 执照: Atribucion-NoComercial-SinDerivadas 4.0 Internacional (CC BY-NC-ND 4.0) Tipo de Recurso: Tesis de Maestría 识别码: https://doi.org/10.24275/uami.x633f123t -
Efecto de la Epigalogatequina-3-Galato del té verde (Camellia sinensis) sobre la expresión de miRNAs
描述: Epigallocatechin-3-gallate (EGCG) is the most abundant type of polyphenol in Camellia sinensis (Green Tea) and is known to induce apoptosis in cancer cells, decreases glucose and triglyceride concentrations in peripheral blood, as well as decreases blood pressure arterial, so, its consumption has been considered beneficial for diseases such as cancer,... 学科: Plant polyphenols, Cáncer -- Investigación, Green tea -- Therapeutic use, Té verde -- Uso Terapeútico, Cancer -- Research, Polifenoles vegetales, Cancer -- Treatment, and Cáncer -- Tratamiento 创造者: Ruiz Leyja, Estela D'Abril 贡献者: Pérez Aguilar, Benjamín, Fernández Perrino, Francisco José, Sánchez Muñoz, Fausto, Jacobo Albavera, Leonor, Torres Salazar, Amada, and Tejero Barrera, María Elizabeth 出版者: Universidad Autónoma Metropolitana Posgrado: Maestria en Biologia Experimental 语言: spa Año de publicación: 2018 权: Acceso Abierto 执照: Atribucion-NoComercial 4.0 Internacional (CC BY-NC 4.0) Tipo de Recurso: Tesis de Maestría 识别码: https://doi.org/10.24275/uami.9k41zd51t