搜索条件
过滤:
Contributor sim
Ponce Alquicira, Edith
删除限定条件 Contributor sim: Ponce Alquicira, Edith
创造者
Fernández Soto, Rosalía Ruth
删除限定条件 创造者: Fernández Soto, Rosalía Ruth
描述: | The food packaging technology is constantly evolving in response to changes that exist in modern society, these changes focus to consumer tastes, increasing the life of food, food safety and healthy food, the objective of this study was to evaluate the effect of an antimicrobial coating based on whey protein... |
---|---|
学科: | Industria y comercio de la carne, Meat industry and trade, Carne -- Conservación, and Meat -- Preservation |
创造者: | Fernández Soto, Rosalía Ruth |
贡献者: | Ponce Alquicira, Edith, Fernández Perrino, Francisco José, Rodríguez Serrano, Gabriela Mariana, Álvarez Cisneros, Yenizey Merit, and Sainz Espuñes, Teresita del Rosario |
出版者: | Universidad Autónoma Metropolitana |
Posgrado: | Maestria en Biotecnologia |
语言: | spa |
Año de publicación: | 2015 |
权: | Acceso Abierto |
执照: | Atribucion-NoComercial 4.0 Internacional (CC BY-NC 4.0) |
Tipo de Recurso: | Tesis de Maestría |
识别码: | https://doi.org/10.24275/uami.6d56zx080 |
描述: | El proyecto se estructuró en dos fases, en la primera fase se evaluó el efecto combinado de agentes antimicrobianos (bacteriocina producida por Enterococcus faecalis MXVK22, sorbato de potasio, lactato de sodio y nitrito de sodio) sobre la vida de anaquel de carne de ovino empleando Escherichia Coli JMP 101como microorganismo... |
---|---|
学科: | Industria y comercio de la carne, Meat -- Microbiology, Meat industry and trade, and Carne -- Microbiología |
创造者: | Fernández Soto, Rosalía Ruth |
贡献者: | Ponce Alquicira, Edith, Martínez Arellano, Isadora, and Álvarez Cisneros, Yenizey Merit |
出版者: | Universidad Autónoma Metropolitana |
Posgrado: | Especialización en Biotecnologia |
语言: | spa |
Año de publicación: | 2011 |
权: | Acceso Abierto |
执照: | Atribucion-NoComercial 4.0 Internacional (CC BY-NC 4.0) |
Tipo de Recurso: | Especialización |
识别码: | https://doi.org/10.24275/uami.kw52j8598 |