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Microencapsulación de aceite de neem en quitosano, caracterización y evaluación in vivo
Beschreibung: The pitaya (Stenocereus pruinosus) and sweet xoconostle (Stenocereus stellatus) are endemic fruits of Mexico with local distribution, due to their perishability and microbial decay. Therefore the objective of this work was the evaluation of biopolymer coatings for extending postharvest life and microbial inhibition. Chitosan (Q) was obtained by thermochemical heterogeneous... Fach: Hylocereus undatus, Pitaya, Xoconostle, Aceite de neem, Biotechnology, Quitosano -- Biotecnología, Chitosan Biotechnology, Biotecnología, Conservación de alimentos, and Food conservation Schöpfer: Hernández Valencia, Carmen Guadalupe Mitwirkender: Yáñez López, María de Lourdes, Román Guerrero, Angélica, Villa Lerma, Alma Guadalupe, Shirai Matsumoto, Concepción Keiko, Miranda Castro, Susana Patricia, and Gimeno Seco, Miguel Herausgeber: Universidad Autónoma Metropolitana Posgrado: Maestria en Biotecnologia Sprache: spa Año de publicación: 2014 Rechte: Acceso Abierto Lizenz: Atribucion-NoComercial 4.0 Internacional (CC BY-NC 4.0) Tipo de Recurso: Tesis de Maestría Identifikator: https://doi.org/10.24275/uami.gx41mh99r